Keresés az oldalon:

 

 

 

Hangszertesztek

Az internetes lapunk elsősorban a gitárral és annak hangtechnikájával foglalkozó független teszt portál. A függetlenségünk és hitelességünk megtartása az egyetlen tőkénk, ezt nem árulhatjuk ki pénzért. Ezen a lapon nem a megrendelő mondja meg mit írjunk. A tesztelendő hangszereket, eszközöket a forgalmazók javaslatai alapján mi választjuk ki, ügyelve arra, hogy érintsen minden árkategóriát. Ezzel az a célunk, hogy a hazai piacon jelenjen meg a minőség és legyen "sikk" egy független teszten is átesett terméket forgalmazni a vásárlók pedig egy hiteles információ forrásból tudjanak tájékozódni.

A tesztelés, mint minden dologról alkotott benyomás, szubjektív. Nem is célom az objektív teszt írása, mert az nem létezik. Hiszek viszont abban, hogy az elmúlt évtizedekben szerzett tapasztalatom és értékítéletem a legtöbb ember számára elfogadható. Amit én hallok, azt más is meg fogja hallani.

Ennek a munkának akkor van értelme, ha a tesztelés független és a forgalmazó és a vásárló közös érdekét szolgálja. Nem célunk, hogy a rossz áruról írjunk, mert arról nem érdemes írni és a forgalmazónak sem érdeke. Egy idő után a silány áru forgalmazása majd alább fog hagyni és helyét felváltja egy teszten is átment minőségi áru, ugyanakkor a vásárló egy idő után főleg olyat fog venni, amiről már olvasott valami megbízható forrásból.

Szabó Sándor

 

 

::©2006-2023 Tandem Records ::