Keresés az oldalon:

 

 

 

Bemutatkozik a Gitárhangtechnika.hu

A szerkesztő köszöntője 2008-ra

Kedves olvasóink,

Ismét eltelt egy esztendő és örömmel jelenthetem, hogy igen sikeres évünk volt. Mindez köszönhető olvasóink kitartó látogatásainak és partnereink jóvoltából a nagyszerű hangszereknek, amikről írhattunk. Külön öröm számunkra, hogy 2007-ben csatlakozott a partnereink közé a Roland East-Europe. Voltak kényszerű változások is. A kezdetben oly népszerű üzenő falon és a fórumon megjelentek az obszcén gyalázkodó megjegyzések, kihasználva, hogy nem volt moderátorunk. Bíztunk abban, hogy a gitáros kultúrkört szolgáló weblapban nincs szükség moderátorra, azonban az élet sajnos azt bizonyította, hogy mindig akadnak, akik a sikerélményt mások gyalázása és a lap befeketítése által szerzik. Ez volt az oka, amiért megszüntettük a fórumot. A látogatottságunkat szerencsére egyáltalán nem befolyásolta ez a kényszerű lépés.

Folytatjuk a népszerű gitár hangrendszereket elemző sorozatunkat és ígérhetem, hogy 2008-ban is lesz bőven olvasnivaló honlapunkon. Már most az év elején örömmel jelenthetem be, hogy partnereink közé tartozik mostantól a CEMID Kft is, és az általa forgalmazott nagyszerű hangszermárkákból is fogunk tudni bemutatni a továbbiakban.

2007-ben indítottuk el a www.profiaudio.hu honlapot is. Ez a lap szellemében és koncepciójában hasonló a Gitárhangtechnikához, témáját tekintve a professzionális és részben a szélesebb körben elérhető stúdió technikával foglalkozik. Bár a szakma továbbra is jobban bízik a papír alapú információ közlésben, mi kitartóan működtetjük az oldalt és reméljük, hogy a szakmai képviseletek is felismerik fontosságát és hamarosan eljut arra a látogatottsági szintre, ahol a Gitárhangtechnika áll jelenleg.

Ezúton szeretnék sikeres Boldog Új Esztendőt kívánni minden látogatónknak és partnereinknek a webmester Szabó Ádám, a tesztelők Német.Attila és Szabó Attila valamint jómagam nevében.

Szabó Sándor

 

 

::©2006-2023 Tandem Records ::