Keresés az oldalon:

 

 

 

Segélykoncert az iszapkatasztrófa károsultjainak

Nemrégen kaptam egy nagyon kedves levelet Vályi Zoltántól, amiben segítséget kér egy jó ügy érdekében. Érdemes elolvasni ezt a nagyon jó szívvel fogalmazott felkérést, aminek természetesen a Gitárhangtechnikai is mellé áll, és ezúton kérlek Mindőtöket, akik olvassák a honlapunkat, hogy terjesszétek a koncert hírét, minél többen menjenek el.

Íme a levél és a koncert plakátja:

Szia Sanyi,

Jó ügy mellé szeretnélek állítani benneteket. Szerveztünk egy jótékonysági koncertet a vörösiszap nyújtotta térség megsegítésére.

Amikor a híradásokból szembesültünk milyen helyzetbe kerültek a vörös iszap katasztrófa által sújtott falvak, azonnal elhatároztuk, hogy valamilyen módon segíteni szeretnénk. Az ország számos pontján minden eddigit felülmúló intenzitással mozdultak meg az emberek és a szervezetek. Remélhetőleg a széleskörű összefogásnak köszönhetően összegyűlik elegendő pénz és tárgyi adomány, hogy a károk elhárítása után újra épülhessenek a települések és a katasztrófa által széthullott családok emberei körülmények között újra együtt élhessenek. Tisztában vagyunk a realitásainkkal és tudjuk, hogy a pénzösszeg, ami az általunk szervezett és támogatott rendezvényen keresztül összegyűlhet nem elegendő, ahhoz, hogy széles körben támogatást nyújtson a szerencsétlenül járt emberek számára. Elgondolkodtunk és találtunk egy olyan területet, amelyre a károk enyhítése során valószínűleg legutoljára jut keret, azonban nagyon fontos szerepet tölthet be a települések lakóinak "lelki újjáépítésében", így esett a választás a Devecseri Zeneiskola újraindításnak támogatására.

Tudnál segíteni abban, hogy ki rakjátok az oldalaitokra a hírt és esetlegesen szétküldjétek a levelezőlistátokon keresztül?

Természetesen benneteket is várunk szeretettel. Remélem el tudtok jönni.

Előre is köszönöm a segítségedet

Üdvözlettel

Vályi Zoltán

Köszönöm minden kedves olvasónk figyelmét és segítségét.

Szabó Sándor

Vissza az oldal tetejére

 

 

 

::©2006-2022 Tandem Records ::