Keresés az oldalon:

 

 

 

Laney Verseny

Nemrégiben egyedülálló versenyt hirdetett a Laney angol erősítőgyártó magyar képviselete az Eldorado Hangszerüzlet.

A Laney márka immáron 43 éve van a hangszergyártók palettáján, ezalatt az idő alatt számos zenészgenerációnak nyújtott kitűnő eszközöket a muzsikáláshoz, az önkifejezés ezen formájához. A Laney magyarországi forgalmazója úgy gondolta, hogy ideje ismét megszólítani a fiatalokat, ezért szeretnénk egy hiteles, friss, tehetséges gitárost találni, aki hűen képviselné a LANEY szellemiségét a fiatalabb generáció számára, mint egy következő Laney reklámarc, ezért versenyt hirdettek!

A játékhoz csatlakozott a Blade gitárok hazai forgalmazója is, így a patinás Laney díjak mellé egy profi gitár is dukál!

A fődíj egy csöves Laney CUBHEAD+CAB erősítő, amit nemrégen teszteltünk is, a másik fődíj, ami igazán meg is szólal rajta, egy Blade Texas Standard Pro gitár, a professzionális zenészek hangszere. A nyertes azontúl, hogy nyeremények boldog tulajdonosa lesz, reklámvideókban, termékbemutatókban fog szerepelni, megismeri a hazai szakma, és a Laney Band tagjaként számos lehetőség vár majd rá! A fődíj mellett számos értékes díjjal jutalmazzuk a kiemelkedő produkciókat!

NEVEZZ BE A VERSENYBE ÉS NYERD MEG A LANEY ERŐSÍTŐK EGYIKÉT VAGY CSÍPD EL A FŐDÍJAT: A CSÖVES LANEY CUBHEAD+CAB ERŐSÍTŐT ÉS HOZZÁ A BLADE TEXAS STANDARD PRO SZÓLÓGITÁRT!!!

Mindehhez nincs másra szükség, csak készítenetek kell egy videót, amelyen bemutatjátok a gitárcuccotok valamely darabját, - lehet hangszer, erősítő, pedál, multieffekt, sőt lehet egyszerre több is -, valamint legjobb tudásotok szerint gitározzatok. A rövid bemutatóban többek között arra kíváncsiak miért az adott terméket választottátok, milyen szempontok vezéreltek, mik a jellemzői az adott cuccnak és miért ajánlanátok ezt esetlegesen másoknak is. De természetesen ezek csak támpontok, a lényeg a jó szakmai felkészültség, a kreatív hozzáállás, és a jó kommunikációs készség. A gitározós részben nincs műfaji megkötés, lehet saját szerzemény vagy feldolgozás is. A jelentkezéssel kapcsolatos pontos információkat a NEVEZÉS menüpontban találjátok.

A verseny időtartama 2010. Szeptember 20-tól 2011. Január 20-ig tart. Rövid összesítés és felkészülés után a döntőre 2011. Februárjában kerül sor.

NYEREMÉNYEK:

  1. Laney CUB HEAD+CAB + Blade Texas Standard Pro
  2. Laney CUB 10
  3. Laney LR20

Közönség díj: Laney VC15 Limited

Tombola: Laney LR5, Laney LX12

LEBONYOLÍTÁS

A beérkezett videókat a LANEY szakmai zsűrije 1-10-ig terjedő skálán pontozni fogja. Az első 8 legtöbb pontszámot kapott versenyző kerülhet be a 2011. Februárjában megrendezésre kerülő döntőbe, ami egyben az első LANEY EST lesz, neves hazai művészek előadásaival. A közönségszavazatok is fontosak lesznek, ugyanis 2 döntőst a közönség juttathat be. A szavazás pontos menetéről lentebb olvashattok. A döntőben lesz egy külön közönségdíj is, a helyszínen tartózkodó nézők a belépőjegyük segítségével szavazhatnak kedvencükre. SŐT! A közönségszavazatot leadott nézők között is kisorsolunk értékes ajándékokat! Érdemes tehát szavazásra buzdítani az ismerősöket, barátokat, hiszen mindenkinek növeli a nyerési esélyeit. A döntőbe jutott 10 versenyzőnek zenei alapra kell előadni pályamunkáikat a zsűri és a publikum előtt.

SZAKMAI ZSÜRI

  • Alapi István - Edda
  • Lukács Peta - Bikini, European Mantra
  • Nagy Laci - Gitano
  • Maróthy Zoltán - Kiss Forever (a BLADE képviseletében)
  • Szabó Zoltán - (a LANEY márkafelelőse)

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

A Laney.hu weboldalon folyamatosan nyomon követhető, izgalmas versenyben, úgy tudtok szavazni, hogy egyszerűen csak végig nézitek a kedvenc videótokat. Mi saját statisztikánk alapján folyamatosan közöljük az eredményeket.

A döntőben történő helyszíni szavazás az eseményre megvásárolt belépőjegyekkel történik. A jegy egyben tombola is, a rendezvény ideje alatt folyamatosan ajándékokat sorsolunk ki.

FONTOS

1. Egy versenyző egy pályamunkával jelentkezhet, ezért érdemes megfelelően kidolgozni az anyagot. Díjazzák a friss felvételeket, hiszen több hasonló verseny is zajlott már az interneten, melyeket a zsűri is ismer, így az új dolgoknak nagyobb meggyőző ereje lehet.

2. Gyakorlatilag bárki jelentkezhet bárhonnan, de a verseny egyetlen feltétele a magyar nyelv pontos ismerete, hiszen a győztes hivatalos termékbemutatókban fog szerepelni, ahol fontos lesz a jó kommunikációs készség.

3. A döntőbe jutott 10 versenyzőnek zenei alapra kell előadni pályamunkáikat a szakmai zsűri és a publikum előtt, ez azonban lehet eltérő a beküldött videóktól.

4. A közönség szavazatoknál figyelni fogják a gyanús eseteket, a csalás automatikus kizárást jelent. A verseny tisztaságának érdekében kérünk mindenkit, h. ne folyamodjon trükkös eszközökhöz, nincs értelme és csak saját magatoknak tesztek ezzel rosszat.

5. A szervezőként fenntartja a jogot a változtatásokra.

Minden további kérdésre szívesen válaszolnak. Elérhetőségeiket a Laney.hu weboldal TÁMOGATÁS menüjében találjátok.

Vissza az oldal tetejére

 

 

 

::©2006-2022 Tandem Records ::